zonwering voor binnen rolgordijn vouwgordijn paneelgordijn

vouwgordijnen

vouwgordijn

Onze collectie vouwgordijn stalen is zeer uitgebreid. Van transparant tot verduisterend, of gevoerd. Van stoere en basic stoffen tot luxe en rijke jacquard geweven stoffen. De sfeer bepaalt u zelf door een passende stof te kiezen. Onze vouwgordijnen worden met een degelijk systeem geleverd en zijn door klittenband makkelijk van het systeem los te maken voor bijvoorbeeld reiniging.

 

paneelgordijnen

paneelgordijn

Met paneelgordijnen verandert u uw interieur in een handomdraai. Het is een mooie en stijlvolle oplossing voor schuifpuien en glasgevels tot op de grond. U bepaalt zelf het aantal panelen en de gewenste breedte daarvan. Zo kunt u eindeloos variëren met kleur, stijl, design en licht. De panelen worden met klittenband bevestigd aan de rail en zijn daardoor eenvoudig te wisselen.

Lees meer: paneelgordijnen

rolgordijnen

Rolgordijnen, klassieke raambekleding in een eigentijdse stijl en uitvoering. Een grote verscheidenheid in systemen en doeken, van transparant tot verduisterend en daarmee toepasbaar in elk interieur.

 

Rolgordijnstoffen:

De collectie biedt een uitgebreide keuze in decoratieve stoffen in uni, jacquard, gedessineerd of verduisterend waaronder ook vlamvertragende uitvoeringen.

 

Bedieningssystemen:

Standaard met kettingsysteem en buis 28 mm
Standaard met kettingsysteem en buis 40 mm
Standaard met kettingsysteem en buis 50 mm
Elektrisch 24 Volt
Elektrisch 230 Volt


Onderlatsystemen:

Ronde verzwaarde onderlat in de onderzoom van het doek.
Rondom met stof beklede kunststof onderlat.
Rondom met stof beklede aluminium onderlat.
Geëxtrudeerde aluminium onderlat.Cassettesystemen:

Afhankelijk van de toepassing en gekozen doeksoort, kunnen Srolgordijnen geleverd worden met verschillende cassettesystemen. Van een elegante mini-cassette van slechts Ø 38 mm tot een robuuste cassette met afgeronde voorzijde. Naast de verschillende cassettevormen is er een scala aan zijgeleidingsprofielen leverbaar.


Schulpranden:

Passend bij elk interieur, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan schulpranden. Aan beide zijdes voorzien van een bies in een bij de stof passende kleur of juist in een contrasterende kleur.

Ook schulpranden met houten of metalen roedes zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Wilt u liever metalen of kunststof ringen in de schulprand, of in het rolgordijn zelf, ook daarin heeft u een ruime keuze.