zonwering voor binnen plisse

plisse voor serre overkapping en lichtkoepel

Door het ingenieuze systeem kunnen Plissé en Duo plisse gemaakt worden in pratisch iedere vorm. Hierdoor biedt het een oplossing voor vrijwel iedere bijzondere raamvorm. Bovendien bieden deze producten de oplossing voor toepassing in serres.

Serre en lichtkoepel plisse

Bediening mogelijkheden

Handmatig eventueel met een bedieningsstang op lengte.

Diverse doeksoorten en kwaliteiten.

Wij voeren enkele plisse en duoplisse.

douplisse worden gemaakt van een speciale stof met een honingraat structuur. Deze stof heeft perfecte isolerende eigenschappen en is zeer stabiel. Door de horninraatstructuur heeft deze stof een zeer hoge isolatiewaarde. Bovendien heeft deze stof een zeer mooie lichtfilterende werking, waardoor u mooi diffuus daglicht in uw ruimte krijgt. 

Lees meer: plisse voor serre overkapping en lichtkoepel

plisse voor raam en deur

plissé-jaloezieën worden altijd geleverd met de elegante 20 mm plooibreedte. Ook de profielen zijn slechts 20 mm en kunnen daardoor in de meeste glassponningen geplaatst worden. Zijn de profielen daarbij gemoffeld in de kleur van het kozijn, dan kiest u voor een product, dat in opgetrokken toestand nagenoeg onzichtbaar is.

 

Plissé stoffen:

Meer dan 250 verschillende kleuren, structuren, transparanties en dessins, waaronder ook een ruime keuze in vlamvertragende stoffen. Alle stoffen zijn vouwvast en goed te reinigen.

De collectie omvat ook stoffen met een lichtdimmende coating of metallisering. Deze zijn uitermate geschikt zijn als helderheidswering voor beeldschermwerkplekken.

 

Lees meer: plisse voor raam en deur

speedy pliss

Speedy Pliss

Stijlvol raamdecoratieproduct, geïntegreerd in een aluminium frame.

Wordt zonder boren of schroeven geplaatst door middel van dubbelzijdig magneetband. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. De bediening kan zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven. Uitstekend product in de combinatie met kunststof of aluminium kozijnen.

MONTAGE INSTRUCTIE

Wij hebben een instructievideo gemaakt hoe de Speedy Pliss eenvoudig geplaatst kan worden. Kijk hieronder naar het montagefilmpje.

 

Lees meer: speedy pliss