aluminium kozijnen heroal

 

De innovatieve, op de toekomst van het bouwen gerichte kozijnen van heroal is van hoge kwaliteit en onderscheidt zich door het minimale energieverbruik bij de productie en de maximale energiebesparing tijdens de volledige gebruiksduur.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen en optimaliseren, is het voor ons van groot belang dat de belangrijke productiestappen met behulp van eigen kennis en vaardigheden in onze fabrieken worden uitgevoerd. Dit wordt vooral duidelijk bij het veredelen van de oppervlakken. Met de hwr-poedercoating biedt heroal voor alle raamsystemen een coating die voldoet aan de hoogste eisen voor weerbestendigheid en kleurvastheid.

Aluminium raamsystemen van heroal combineren vernieuwende warmte-isolatie met maximale functionaliteit, een hoogwaardig design en zeer goede systeemcompatibiliteit. De door heroal ontwikkelde en hoogwaardig geproduceerde profielverbindingen – bestaande uit halfronde aluminium goten, isolatieprofielen van polyamide en een compleet met schuim gevulde isola­tiezone – vormen de basis voor energie-efficiënte ramen. heroal verlegt met de raaminnovatie heroal W 72 de grenzen op het gebied van duurzaam bouwen.

 

Raamsystemen van heroal staan garant voor maximale systeemveiligheid. Met de modulair vormgegeven isolatiezone van de profielen kunnen de U-waarden nauwkeurig op elke eis worden afgestemd – zelfs de voor passiefhuizen geschikte Uf-waarde. Hierdoor worden energiezuinige ramen gerealiseerd, die voldoen aan de verordening voor energiebesparing EnEV 2009 en de op handen zijnde EnEV 2012. Raamsystemen van heroal bieden bovendien een beduidend hogere stabiliteit en betere statica dankzij het heroal-verbindingsproces.
Dit proces zorgt ook voor maximale resultaten bij tests op dichtheid, windbelasting en geluidsisolatie, en bij inbraakwerende uitvoeringen tot weerstandsklasse WK 3. Daarnaast biedt heroal een haast eindeloos aanbod aan vormgevingsmogelijkheden, bijvoorbeeld door de buigen kantservice voor profielen die in de eigen fabriek wordt uitgevoerd

 

Neem contact op