Novicell

Novicell

Gevelpanelen

Het gevelbekledingsysteem van Novicell is bijzonder fraai door z’n natuurgetrouwe houtnerfstructuur in grove en fijne nerf.

Verkrijgbaar in drie modellen en vijf kleuren is Novicell het ideale alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, in woning- en recreatiebouw.

 

Potdekselpaneel

Potdekselpanelen zorgen voor een verrassend resultaat. Door het overlappende model wordt extra nadruk gelegd op de fraaie natuurlijke uitstraling. Houtstructuur in optima forma! Novicell is het ideale alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, in woning- en recreatiebouw.

Rabatdeel

Grootste voordeel van het dubbel rabatpaneel in grove nerf is de werkende breedte van 333 millimeter. U werkt uw projecten veel sneller af! Ook is er een enkel rabatdeel verkrijgbaar in fijne nerf. Novicell is het ideale alternatief voor traditionele houten gevelbekleding. geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, in woning- en recreatiebouw.

Sponningdeel

Het sponningdeel heeft als voordeel dat het zowel verticaal als horizontaal kan worden geplaatst. De sponning zorgt voor een stijlvol lijnenspel en geeft de gevel een modern uitstraling.